Gazipaşa Lisesi mezunları 'Pilav Günü'nde buluştu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Lisesi mezunlarının düzenlediği 2.ci Pilav Günü'nde Bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 23:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akşam 21.00'da okul bahçesinde düzenlenen geceye yeni ve eski mezunlar katıldı. Eski mezunların eşleri ve çocukları bir araya gelerek hasret giderdi. Gecede kavurma pilav, meyve ikramının yanı sıra yeni mezun olan ve öğrenimine devam eden öğrenciler şarkı ve şiirler ile misafirlere güzel bir gece yaşattı.

Okul Müdürü İsa Kılınç konuşmasında, ?Bizler bu etkinliğin ikincisini düzenledik. Bizden önceki dönemlerde 1987 mezunları bir araya geliyorlardı ve okulun ihtiyaçlarını bizlerle görüşüp okulumuza destek oluyorlardı. İleriki yıllarda okulumuz bu etkinliği daha başarılı bir şekilde yaparak mezunlarımızı bir arada toplayacağız. Gecemize gelen ve işleri nedeni ile gelemeyen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum? dedi.

MEZUNLAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Okul komitesine üye olan 1987 mezunu Mehmet Şakir Ekici, ?Bizler daha önce 1987 mezunları olarak bir araya geliyorduk ve bu bizim 6.'cı buluşmamızdır. Hedefimiz bir okul derneğini kurup daha güzel yarınlar için çaba sarf etmektir. Yıllar geçse de bizler bir araya gelip arkadaşlarımızla hoş bir vakit geçirmek ve okulumuzun sıkıntıları ile birebir çözmek için bir araya geliyoruz. Hem onların dertlerini bir anlık unutturmak ve okulumuza destek olarak kendimizle gurur duyuyoruz. 1987 yılı mezunları olarak okulumuza bir kütüphane oluşturduk, bu gibi yardımlar yaparak çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim? diye konuştu.

Ekici konuşmasına gelen davetlilerden aynı dönem mezun olduğu arkadaşlarına mikrofon uzatarak onlarında düşüncelerini aldı. Gecede Gazipaşa Lisesi öğrencilerinin hazırladığı şarkı ve şiirler eşliğinde hoş sohbet bir ortamda yapılan etli pilav ikramı ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber