Keresteciler sitesi tozdan çamurdan kurtuluyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri, Adana'nın en büyük sitelerinden; 'Keresteciler Sitesi'nin yollarını asfaltlıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 00:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keresteciler Sitesi'ndeki yol çalışmalarını sevk ve idare eden Yol Müdürü Hüseyin Dündar, "Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'ın talimatları doğrultusunda Keresteciler Sitesi'nin yollarının asfaltlanması çalışmalarını sürdürüyoruz. 5 kilometre civarında yolun asfaltlanması tamamlandı. Kısa bir süre içinde sitenin tüm yollarını asfaltlayıp burada faaliyet gösteren esnafımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtaracağız. Tamamlandığında yaklaşık 15 kilometre civarında yolu asfaltlamış olacağız. Esnafımıza hayırlı olsun" dedi.

"20 YILDIR HİZMET GÖRMEDİK"

Keresteciler Sitesi'nin bulunduğu Güzelevler Mahallesi Muhtarı Mustafa Güzel de, Büyükşehir Belediyesi'nin hem mahalleye, hem de mahallede bulunan sitelere büyük hizmetler getirdiğini anlattı.

Keresteciler Sitesi'nin yollarının asfaltlanmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür eden Muhtar Mustafa Güzel, "20 yıldır bu site yazın tozdan kışın çamurdan geçilmiyordu. Burada ihracat yapan firmalar var. Hatta ben buranın kötü görüntüsünden dolayı yabancı bir müşterinin neredeyse yaptığı iş bağlantısını bozmak üzere olduğuna tanık oldum. Ancak şimdi yollar yapılıyor. Çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

ESNAF ALKIŞLARLA TEŞEKKÜR ETTİ

Adana'nın 40 derece sıcağında yüksek nem altında çalışan yol müdürlüğü ekiplerine alkışlarla teşekkür eden site esnafı da, verilen hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine minnet duyduklarını söylediler. Keresteciler Sitesi'nin hizmeti Zihni Aldırmaz ile birlikte gördüğünü kaydeden site esnafı, "Bu hizmetlerden ötürü Sayın Başkana çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Yıllardır görmediğimiz hizmet artık sitemize geliyor, yollarımız yapılıyor. Yeni hizmetler bekliyoruz" görüşünü dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber