Dönerci genç kız, görenlerin dikkatini çekiyor

Şarkışla ilçesinde garson olarak işe başladığı dönercide ustalığa yükselen Kerime Erdem adlı genç kız, müşterilerin ilgisini çekiyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 00:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şarkışla ilçe merkezinde "Dar Çarşı" olarak bilinen sokaktaki dönercide çalışan 21 yaşındaki Kerime Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aile ekonomisine katkı sağlamak için dönercide çalışmaya başladığını söyledi.

5 çocuklu bir ailenin kızı olan Erdem, 6 yıldır aynı dönercide çalıştığını belirterek, garson olarak göreve başladığı iş yerinde zamanla döner kesmeyi öğrendiğini ifade etti.

Hoşuna gittiği için döner ocağının başına geçtiğini anlatan Erdem, "Bu işi ben yapabiliyorsam, herkes yapabilir, çok kolay, severek yapıyorum" dedi.

Ailesinde daha önce bu işle uğraşan olmadığını belirten Erdem, yaklaşık 6 yıldır döner kestiğini ifade ederek, "Döner kestiğimi gören müşteriler arasında şaşıranlar oluyor" diye konuştu.

Erdem'in ustası Uğur Özkan da Kerime ile birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Kerime'nin çalışmasından çok memnunum. 6 senedir aralıksız çalışıyor, istediğim zaman ben gidiyorum, o her şeyi idare edebiliyor. Bayan olduğu için müşterilerin tepkisi ve ilgisi daha iyi oluyor" dedi.

Yaz tatilini geçirmek için çeşitli illerden ve yurt dışından ilçeye gelen Şarkışlalılar ile diğer müşteriler de döner kesen Kerime Erdem'i görünce şaşkınlığını gizleyemiyor. Bulundukları yerlerde döner kesen kadın görmediklerini belirten müşteriler, kadın elinin değdiği her işin güzel olduğunu ifade ediyor.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Yayıncı: Ahmet Ekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber