NASİAD'dan uygulamalı girişimcilik eğitimi

Nizip Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD), girişimcilerin önünü açmak amacıyla KOGGEB ile birlikte ortak girişimcilik kursu düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

NASİAD ve KOSGEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde, 60 saatlik bir eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek, yeni girişimcilerin ortaya çıkarılması ve desteklenmesi konusunda katkıda bulunulacak. Seminerde verilecek olan eğitimle kursiyerlere, iş planı hazırlanması ve girişimcilerin kapasitelerinin ortaya çıkartılması hedefleniyor.

'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' adı altında düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan NASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Murat Kızılaslan, derneğin Nizip'te girişimciliği geliştirtmesine yönelik ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin verilmesi ve bu eğitimden mezun olarak sertifika alan şahısların kendi işini kurabilmeleri için KOSGEB yeni girişimci desteğine başvurmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Kızılaslan, seminerde İş planı hazırlanması ve girişimcilerin kapasitesini ortaya çıkararak yeni istihdam alanları oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber