Çalık YEDAŞ, 'aboneye sor dönemini' başlattı

Samsun, Ordu, Sinop, Amasya ve Çorum'un elektrik dağıtımını üstlenen Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ), daha kaliteli hizmet sunabilmek için öneri ve sorunları abonelerine sorma dönemini başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirketin müşteri temsilcileri, Samsun ve 5 ildeki tüm aboneleri işyerleri ve evlerinde ziyaret etmeye başladı. Kurumsal konularda bilgi donanımına sahip çalışanlardan oluşturulan ekip, müşterileri ziyaret ederek, mevcut sorunları tespit edip, kaliteli ve kesintisiz hizmet için abonelerin önerilerini alıyor. Aynı zamanda aboneler üzerinde bilgi güncellemesi de yapan müşteri temsilcileri, Çalık YEDAŞ'ın çalışmaları ile ilgili bilgi isteyenleri de aydınlatıyor.

SORUNLAR ANINDA ÇÖZÜLÜYOR

Çalık YEDAŞ Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, çalışmanın çok yararlı olduğunu ve müşteri ile direkt olarak bağlantı kurmanın avantajlarından yararlandıklarını belirtti. Türkoğlu, "Müşteri şirkete geldiği zaman işinin görülmesi için olumsuzlukları söylemeyebilir. Ama işyerini ziyaretlerimizde tüm sıkıntılarını dile getirmesi muhtemel. O nedenle biz kapısına kadar gidiyoruz. Çaylarını içiyoruz ve sorunlarını, önerilerini sohbet havasında dinliyoruz. Alınan bilgiler, ilgili birimlerde değerlendirildikten sonra bireysel sorunlar anında çözülüyor, bölgesel sorunlar ise üst yönetime geliyor. Gerekirse yatırım planlamalarında bu görüşler etkili oluyor. Müşterinin memnuniyeti bizim için çok önemli. Görüşlerini de önemsiyoruz." dedi.

GENİŞ KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA

Nurettin Türkoğlu, müşterilerle yapılan görüşmelerden ilginç detaylar da çıktığını söyledi. Türkoğlu, "Müşterilerimiz artık elektrik fiyatlandırmasının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapıldığının farkında. Şirketimizin güleryüzlü hizmeti ve güvenirliğinden memnun. Bize daha çok yeni yatırımlarımızı soruyorlar. Ana yollardaki aydınlatmalarımız çok beğeniliyor. Sorunu olanların da durumu anında ekiplere bildiriliyor ve gereği yapılıyor. Çok geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Müşterilerimiz alışık olmadıkları bu uygulama karşısında belki şaşırıyor ama sonuçta önemsenmekten memnun kalıyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber