SYDV kömür dağıtımına başladı

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2012-2013 kış dönemi için kömür dağıtmaya başladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SYDV Başkanı ve Vali İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada hiçbir sosyal güvencesi olmayan yoksul ve muhtaç vatandaşlara 2012-2013 yılları arasında gerçekleştirilecek olan kömür dağıtımına başlandığını bildirdi.

Bu yıl erken başlayan kömür dağıtım çalışmalarının belli periyotlar halinde düzenli bir şekilde yapılacağını belirten Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Yoksul ve mağdur vatandaşlarımızın önümüzdeki kışı sıcak ve sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri için başlatılan çalışmalar kapsamında, her aileye 2'şer ton olmak üzere 4 bin ton kömür dağıtılacak. Kömürler vatandaşların evlerine kadar götürülüp, kendilerine teslim edilecek. Merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerde de yapılacak dağıtım Ramazan ayı içerisinde de devam edecek. Kömürleri evlerine kadar götürülen vatandaşlarımızdan hasta ve yaşlı olanların kömürlerinin evlerinin içine kadar çekilip, kömürlükleri istiflenecek. Dağıtımın adil ve şeffaf bir şekilde yapılması için kişilerin isimlerine göre alfabetik sıraya göre dağıtımın yapılacak."

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber