Uşak Belediyesi, ISO 9001 belgesi alacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2005 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uşak Belediyesi, ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alabilmek için çalışma başlattı.

Hizmet verimliliğini ve kaliteyi arttırmayı amaçladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mesut Apaydın, ilk iş olarak belediye çalışanları ile anket yapacaklarını daha sonra ise kurumsal alt yapının analiz edileceğini söyledi.

Uşak Belediyesi'nin başlattığı bu sürecin, diğer belediyelere de örnek olacağını ve amaçlarının sadece belgeyi almak olmadığını, hizmette kaliteyi ve sorumluluğu attırmak istediklerini belirten Mesut Apaydın, "ISO 9001-2000 belgesi, yapacağımız çalışmalarda bir yol haritası olarak hedeflerimize ulaşmakta bize katkı sağlayacaktır.

Kaynakları yerinde kullanmak ve kalite yönetim sistemi çerçevesinde kurumsal çalışmaları planlamak amacıyla ilk etapta durum tespit çalışması başlattık. Bu bağlamda tüm belediye çalışanlarımız ile anketler yapacağız. Elde edilen anket sonuçları görev tanımlarının ardından, kurumsal alt yapının analizini yapacağız. ISO 9001-2000 eğitimlerinin ardından sistem kurma, iç teknik eğitimi, dokümantasyon, değerlendirme ve düzeltici faaliyetlerden sonra belgelendirici sürece geçilecek. Uşak Belediyesi'nin çevre şartlarına uyum gösteren değerlerini geleceğe taşıyabilen, dinamik bir kurum yapısına kavuşturacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber