İstanbul'da 1 günlük serinlik/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji Bölge Müdürü Güler, İstanbul genelinde kısa süreli sağanak yağış beklediklerini belirterek, ''Yağış akşam saatlerine kadar sürecek'' dedi.

Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürü Ergün Güler, İstanbul genelinde kısa süreli yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklediklerini belirterek, ''Sağanak ve gök gürültülü yağış, yer yer akşam saatlerine kadar devam edecek'' dedi.

Kentteki en yüksek sıcaklığın 31 derece olduğunu anlatan Güler, ''İstanbul'da en yüksek hava sıcaklığı 36 derece oldu. Bu mevsim normallerinin 6 derece üzerindeydi. Sıcaklığımız 5-6 derece düşmüş oldu. Bugün Poyraz'dan kuvvetli rüzgar alacağız, dolayısıyla hava sıcaklığı düşecek'' dedi.

Güler, açıklamasına şöyle devam etti: ''Yurdun Kuzey Batı kesimleri, Marmara, Kuzey Ege ve Batı bölgelerinde bugün 1 günlük serinleme yaşayacağız. İstanbul'da kısa süreli ve yerel yağışlar bekliyoruz.''

Yarın ve Perşembe günü 32 derece, Cuma ve Cumartesi günleri de 33 derece sıcaklık tahmininde bulunduklarını kaydeden Güler, ''Önümüzdeki günlerde sıcaklık, mevsim normallerinin yaklaşık 1-2 derece üzerinde seyredecek diyebiliriz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber