'Denetimli Cinayet'

Adana'da hırsızlık suçundan cezaevinde yatarken "denetimli serbestlik yasası" kapsamında bir ay önce serbest bırakılan kişinin, tartıştığı arkadaşını tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, önceki gün merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi Tellidere Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Önder Fakıoğlu (33) ile önceden yanında çalışan Hüseyin K., arkadaşları Mehmet E. (30) ve Mehmet Emin Ö. (18) beraber alkol almaya başladılar. Bir süre sonra Fakıoğlu, Hüseyin Kara'ya, "Önceden ağabey diyordun. Şimdi ne bu tavırların?" diye sordu.

Bu nedenel Hüseyin K. ile Fakıoğlu tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle K., Fakıoğlu'na silah ile iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Başından ve göğsünden yaralı olarak hastaneye götürülen Önder Fakıoğlu kurtarılamadı. Fakıoğlu'nun cenazesi toprağa verilirken, polis kaçan şüpheli Hüseyin K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Hüseyin K.'nın yaklaşık bir ay önce hırsızlık suçundan cezaevinde olduğu ancak cezasının bitimine 1 yıldan az bir süre kaldığı için "denetimli serbestlik yasası" kapsamında serbest bırakıldığı öğrenildi. - Adana

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber