Yiğidolar Beylikdüzü'nde buluştu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ?Yöresel Geceler? etkinliklerinde sahne Sivaslılar'ın oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Derneği işbirliği ile düzenlenen Sivaslılar Gecesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kanal 58'in de canlı yayın ile izleyicilere ulaştırdığı gecede, sanatçılar Gamze Özçelik ve Orhan Ölmez'in şarkıları ile eğlenen Sivaslılar, çektikleri halaylarla da coşku dolu bir gece yaşadı. Yöreye has Ayran çorbası, Divriğ pilavı ve katmer ikramı yapıldı.

Programda ev sahibi olarak konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ?Çok zengin kültürümüz var. Geldiğimiz yeri, yaslandığımız değerleri, hiçbir zaman unutmayacağız. İstanbul'da yaşamak ayrıcalık, onun için İstanbul'un da hakkını vereceğiz? dedi. Başkan Uzun, ?Sevgide, saygıda ve hoşgörüde cimri olmayalım. Ramazanın feyzinden bereketinden istifade edelim? diye konuştu.

Sancaktape Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Dernek Başkanı Halit Tuna da yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik mesajı vererek, gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Başkan Yusuf Uzun'a ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Geceye renk katan Sivaslı ünlü sanatçı Orhan Ölmez de, eserleriyle Beylikdüzü halkına unutulmaz bir coşku yaşattı. Sahneyi karış karış gezerek birbirinden güzel parçalarını Beylikdüzülülerle paylaşan ünlü sanatçı, 3 saat boyunca sahnede kaldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ev sahipliği yaptığı programa, milletvekilleri Osman Poyraz ve Mevlüt Aslanoğlu, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Sancaktape Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Sivaslılar Dernek Başkanı Halit Tuna, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber