Babasını bıçaklayan genç kadına 7 yıl 6 ay hapis

Samsun'da tartıştığı babasını bıçakla ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklanan 2 çocuk annesi genç kadın, yargılandığı mahkeme tarafından 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken, kızını darp edip kötü davrandığı iddia edilen babası ise, 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde yaklaşık 1 yıl önce meydana gelen olayda, eşinden ayrılan ve babası Ahmet D.'yi (67) aralarında çıkan tartışmanın ardından 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan 2 çocuk annesi Gülseren E.'nin (30) Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. Kendini savunan Gülseren E., "2004 yılında evlendim. 2 çocuğum oldu. Ancak, eşimle boşanmak için dava açtım ve baba evine yerleştim. Babam çocuklarımı istemedi. Psikolojim bozuldu. Olay günü kavga ettik. Bana saldırdı, mutfağa kaçtım, peşime geldi. Ben de masanın üzerindeki bıçağı alıp babamı doğru salladım. Gerisini hatırlamıyorum, çok pişmanım" dedi.

Bıçaklanan ve ölümden dönen baba Ahmet D., kızından şikayetçi olmadığını söyleyerek, "Kızımın boşanmasını istemiyordum. Bu çocuklara bakmaya gücümün yetmeyeceğini söyledim. Olaydan bir ay önce kızımı bir erkek arkadaşı ile görünce kendisine kızdım. Olay akşamı annesine bağırarak konuşuyordum. Bu sırada aramızda tartışma çıktı. Kızımın serbest bırakılmısını istiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, babasını bıçakla ağrı yaralayarak dalağının alınmasına sebep olan Gülseren E.'yi tahrik altında babasını öldürmeye teşebbüs suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Olay sırasında kızını darp ettiği ve kötü davrandığı iddia edilen baba Ahmet D. ise, 3 bin lira para cezasına çarptırıldı. Oğlu Ahmet D. de, babasının bıçaklanması üzerine kız kardeşine saldırdığı için bin 500 lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti Gülseren D.'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber