Orman yangınında bir iş makinesi alevlerin ortasında kaldı

Uşak'ın Banaz ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını henüz kontrol altına alınamazken, yangına müdahale eden bir iş makinesi alevlerin arasında kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uşak'ın Banaz ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını henüz kontrol altına alınamazken, yangına müdahale eden bir iş makinesi alevlerin arasında kaldı. İş makinesi sürücüsü kendini son anda aracın içerisinden dışarı atarak canını kurtardı.

Bugün öğle saatlerinde Uşak'ta başlayan orman yangını halen kontrol altına alınamadı. Çevre illerden çok sayıda takviye ekiplerinde yardıma geldiği orman yangının da bir iş makinesinin alevlerin ortasında kalması yürekleri ağza getirdi. Karaçam ormanı içerisinde alevlerin tehdit etmeye başladığı bölgede önleme çalışması yapan Seyfettin Dinçer yönetimindeki dozer bir anda alevlerin arasında kaldı. Önce dozeri kurtarmaya çalışan sürücü, alevlerden kurtulamayacağını anlayınca kendisini araçtan dışarı attı.

Ayağındaki ayakkabıların dahi fırladığı olay esnasında şoför yanmaktan son anda kurtulurken, iş makinesi ve şoförün ayakkabıları yanarak kullanılamaz hale geldi.

YANGIN BÜYÜK BİR ALANA YAYILDI

Yaklaşık 4 saattir devam eden yangını vatandaşların da yardımıyla havadan ve karadan kontrol altına alma alışmaları aralıksız sürerken, yangın şuana kadar yaklaşık 20 hektarlık alana yayıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber