Mudanya Belediyesi'nden çok amaçlı temizlik aracı

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, sahillerde ve dar sokaklarda temizlik yapılabilmesi için alınan çok amaçlı temizlik aracını tanıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mudanya ve Güzelyalı sahillerinde ve dar sokaklarda temizlik yapmakta kullanılmak üzere alınan çok amaçlı temizlik aracı hizmete girdi. Aracın, çim biçme, kar küreme ve don olaylarında tuz atma özelliklerinin olduğunu söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, "4 kollu bu aracımızda 5 metrelik vakumlu hortum da mevcut. Bu hortum ile çimlerin arasındaki ufak çaplı çöpleri temizleme şansımız olacak" dedi.

Yeni araç ile deneme sürüşü yapan Aktürk, "Mudanya'yı daha temiz ve daha güzel bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

2012 yılında 20 yeni aracın belediye filosuna eklendiği bilgisini veren Aktürk, Mudanya Belediyesi'nin eski araçlardan arındırılarak hem yakıt hem de bakım masraflarından tasarruf edildiğini dile getirdi.

Aktürk, "Grayder, çöp kamyonu, otobüs, kazıcı yükleyici, damperli kamyon ve minibüs gibi araçları eklediğimiz filomuz, sınırları genişleyen ilçemize hizmet akışını hızlandıracaktır" derken, temmuz ayında çöp kamyonları ve otobüslerin teslim alınacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber