Çocuk evdeki hırsızın fotoğrafını çekerek yakalattı

Konya'da 13 yaşındaki bir çocuk, evlerine giren hırsızın fotoğrafını cep telefonuyla çekerek polis tarafından yakalanmasını sağladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Nihal Sokaktaki evde meydana geldi. İddiaya göre, babası ve annesi cezaevinde olan 13 yaşındaki Serkan Ertan evde yalnız kaldığı sırada pencereyi kıran bir kişi içeri girdi. Eve giren şahıs bilgisayarı alıp kaçarken, 13 yaşındaki çocuğu fark edince ? babanın borcu var, ona karşılık alıyorum? dedi. Bu sırada Serkan Ertan cebinden çıkardığı cep telefonu ile hırsızın fotoğrafını çekti. Şahıs fark ettiği çocuğu darp ettikten sonra aldığı bilgisayarla birlikte kaçtı. Olayın ardından Serkan, durumu eve gelen ablası Bahar Ertan'a anlattı. Ablada polisi arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen ve inceleme yapan polis, küçük çocuğun cep telefonu ile çektiği fotoğraftan yola çıkarak şüpheli 24 yaşındaki İhsan H'yi yakaladı. Yakalanan İhsan H.,?Ben bilgisayarı babasının borcuna karşılık aldım ve M.Ö'ye sattım? dedi. Polis, M.Ö'den bilgisayarı alarak Serkan ve Bahar Ertan kardeşlere teslim etti.

Bilgisayarına kavuşan Serkan Ertan, ?Ben şahıs eve girince gizlice fotoğrafını çektim. Beni fark etti, bana tokat attı gitti? şeklinde konuştu. Yakalanan şüphelinin hakkında konut dokunulmazlığını ihlal, hırsızlık ve darp suçlarından dolayı adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber