Manisa'da 58 yerinden bıçaklanarak öldürülen şahsın zanlıları yakalandı

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde, hırsızlık için girdikleri evin sahibini 58 yerinden bıçaklayarak öldürdükleri ileri sürülen 2 zanlı yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, eşi ve dört çocuğundan ayrı olarak Ahmetli ilçesi Kurtuluş mahallesindeki bir evde yaşayan Cemalettin Sözen (56)'den haber alamayan iş arkadaşı polise başvurdu. Polis ekipleri, Sözen'i evinde vücudunun 58 yerinden bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak buldu.

Cinayetin, eve hırsızlık amacıyla giren kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini değerlendiren polis, ilçedeki hırsızlıktan sabıkası bulunan yaklaşık 50 kişiyi inceleme altına aldı. İnceleme sonucunda şüpheli olarak hırsızlıktan sabıka kaydı bulunan M.C.S. (17), Ahmetli'deki bir çiftlik evinde yakalandı. M.C.S.'nin, ifadesi doğrultusunda, hırsızlıktan sabıkalı Ö.O. (20) da Ahmetli ilçe merkezindeki evinde gözaltına alındı.

Zanlıların, Cemalettin Sözen'in evine hırsızlık amacıyla girdiklerini ve bazı ziynet eşyaları ile bir miktar parayı aldıktan sonra kendisiyle karşılaşmaları üzerine bıçaklayarak öldürdüklerini itiraf ettikleri, suç aleti bıçakların yer gösterme sonucunda ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan M.C.S. ve Ö.O.'nun düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber