Yapılmayan hizmetler için belediye başkanlarına teşekkür ettiler

Mersin'de yollarındaki toz için defalarca eylem yapan mahalle sakinleri, sorunlarının çözülmemesi üzerine bu sefer yapılmayan hizmetler için belediye başkanına teşekkür afişleri hazırlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okan Merzeci Mahallesi sakinleri, "Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya yapmadıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.? yazılı pankartla eylem yaptı.

Karaisalı Caddesi üzerindeki yaşayan vatandaşlar, bir türlü tozdan kurtulamayınca bu defa çareyi afiş yazdırmakta buldu. Daha önce defalarca yolu kapatan vatandaşlar "Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'a, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya yapmadıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz? şeklinde afiş yazdırarak eylem yaptı. Yolun ortasında toplanan mahalle sakinleri adına konuşan Ahmet Kurt, mahalle sakinleri olarak bu yoldaki tozdan bir an önce kurtulmak istediklerini belirtti.

Pencerelerini kapatmalarına rağmen tozların evlerinin içine kadar girdiğini ifade eden Kurt, ?Özellikle çocuklarımız çok rahatsız oluyor.? dedi.

Daha önce de defalarda yol kesme eylemi yaptıklarını ancak sorunlarına çare bulamadıklarını ifade eden Kurt, ?Onun için böyle bir yönteme başvurduk. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan buraya bir an önce el atmasını mübarek Ramazan öncesi bizleri güldürmesini istiyoruz.? şeklinde konuştu.

İsmail Can Tolu isimli bir çocuk ise toz nedeniyle her gün annesinin evi silmek zorunda kaldığını söyledi. Silinen yerlerden çamur gibi su çıktığını ifade eden Tolu, ?Her yer toz toprak. Annem mecburen siliyor. Yetkilileri müracaat ettik. Ancak bir şey çıkmadı.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber