Bu ilde işyerleri sahura kadar açık kalacak

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, esnafların Ramazan ayı boyunca iş yerlerini sahura kadar açık tutabileceklerini müjdeledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

11 ayın sultanı Ramazan ayının başlaması nedeniyle günlerin uzun olmasını da değerlendirdiklerini belirten SESOB Başkanı Köksal, ?Ramazan ayı boyunca vatandaşların geç saatlerde ve sahur vakitlerinde rahat alışveriş yapmalarını için gerekli girişimlerde bulunduk. Valilik ve belediyemizden gerekli izinleri aldık ve esnafımızın Ramazan ayı boyunca sahura kadar iş yerlerini açmalarını sağladık.? dedi.

?BU KARARLA VATANDAŞ VE ESNAF RAHATLAYACAK?

Verilen izin sayesinde vatandaşların geç saatlere kadar rahat bir şekilde alışveriş yapacaklarını ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini kaydeden Köksal, ?Akşamları kahvehanede ve çay ocaklarında rahat bir şekilde oturabilecektir. Özellikle kahvehanelerin, internet salonlarının, kafeteryalar gibi umuma açık yerlerin geç saatlere kadar açık olmaları hem vatandaşlarımızı hem de esnaflarımızı rahatlatacaktır.? şeklinde konuştu.

"RAMAZANDA ZAM YOK"

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında zam yapmayacaklarını vurgulayan Köksal, esnaf ve sanatkârlara da müşteriyle ilişkiler konusunda uyarılarda bulundu. Günlerin uzun olduğunu, insanların oruçlu olması nedeniyle sinirlerin de gergin olacağını hatırlatan Köksal, vatandaşlara güler yüz gösterilmesini, müşteri memnuniyetinin ön plana çıkarılmasını, müşteriyi incitmeden satışların gerçekleştirilmesini tavsiye etti.

Hayır, sahiplerinin yapacakları Ramazan paketlerine de değinen Köksal, gerek esnafların gerekse de hayır sahiplerinin, aldıkları gıdaların son tüketim tarihlerine dikkat etmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber