Tır'ın altından çıkan anne konuştu

Antalya'da küçük kızıyla birlikte bir TIR'ın altında kalan anne Güleser Çetin, " O an tek düşüncem, çocuğumun kurtulmasıydı."

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 02:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mucizevi şekilde ikimiz de kurtulduk" dedi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı'nda meydana gelen kazada kırmızı ışıkta bekleyen araçların önünden yolun karşısına geçmeye çalışan 34 yaşındaki Güleser Çetin ile 4 yaşındaki kızı Gülşen, yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden TIR'ın altında kalmıştı. Güleser Çetin ile küçük kızı fark etmeyen TIR sürücüsü, yoluna devam etmiş, anne kazayı hafif sıyrıklarla atatırken küçük Gülşen'in ise burnu bile kanamamıştı.

"BİRANDA TIR'IN ALTINA GİRDİK"

Olayı anlatan ev hanımı Güleser Çetin, "Olay günü sabah çocuğunun kontrolü vardı. Hava ısınmadan erkenden doktoruna götürmek üzere yola çıktım. Sakarya Bulvarı üzerinden tıp merkezine geçecektim. Arabalarda kırmızı ışıktaydı. Ben de kırmızı ışıktaydım. Ben karsıya geçerken bir şey anlamadım. Bir anda kendimi TIR'ın altında buldum" diye konuştu.

"O AN KIZIMIN KURTULMASINI DÜŞÜNDÜM"

Kazanın şokunu hala üzerinden atlatamadığını ifade eden anne Çetin, "Işıkta çocuğumun elinden tutuyordum. TIR çarptığında onu itecek gibi ittim. Bir de baktım TIR'ın altındayız. O an tek düşüncem çocuğumun kurtulmasıydı. Mucizevi şekilde ikimiz de kurtulduk. Geceleri uyuyamıyorum ağrılar ve olayın tedirginliğinden. Uyurken yatağımdan sıçrıyorum. Kızın şimdi benden bile korkuyor. Yine de şükrediyoruz, hayatta olduğumuz için" dedi.

Sağ bacağına 25 dikiş atılan anne Çetin'in ayak bileğinde de kırık olduğu öğrenildi. - Antalya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber