Vali Lekesiz: Derneklerin başarısı ilimizin ve ülkemizin başarısıdır

Hatay Erzin Genç İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lekesiz, derneklerin başarısını ilin ve Türkiye'nin başarısı anlamına geleceğini söyledi.

ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kürşad Yılmaz kabulden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür ederek, yaklaşık 6 yıl önce kurulan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, dernek faaliyetleri çerçevesinde esnafa iş gelişimine yönelik seminerler ile yurt içi ve yurt dışı geziler düzenlediklerini söyledi. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de yeni yönetime hayırlı olması dileğinde bulunarak, ?Sizlerin başarısı ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin başarısıdır.<<<<<<<<<<<

Dünyanın artık bir ?köy' haline geldiğini ve bu köyde neler olup bittiği, ne gibi potansiyeller ve imkânlar bulunduğu konusunda, bir yerleşim yerinin ulusal ve uluslararası düzeyde bağlantı kurmasının, o yerleşim yerini güçlendireceğini kaydeden Lekesiz, ?Başta fuarlar olmak üzere çeşitli etkinliklere katılmak lazım. Fuarlar vizyonların buluştuğu merkezlerdir. Bu tür etkinlikler sizlere çok şeyler katar, ilçenize hizmet olarak, zenginlik olarak döner. Ayrıca girişimcilik, ortaklık kültürü, kümelenme ve inovasyon üzerine üyelere konferanslar verilmesi de yararlı olacaktır. Zaten sizler de bu konulara özen gösterdiğinizi dile getirdiniz. Başarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

Erzin'in ekonomisinin daha çok narenciye üretimine dayandığını söyleyen dernek başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz da narenciye üretiminde önemli gelişmeler kaydettiklerini ifade etti. Yılmaz, önümüzdeki yıllarda narenciye konusunda dünyadaki diğer ülkelerle rekabet edebilecek düzeye gelmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber