Osmancık Belediyesine 2 yeni araç

Çorum'un Osmancık belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 20:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmancık Belediyesi itfaiye ve mezarlık hizmetlerinde kullanmak üzere araç parkına iki yeni araç kazandırdıklarını dile getiren Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Hizmet kalitesini yükseltmek için araç parkımızı da yeniliyoruz. Bu kapsamda alınan araçlarımızdan birini kaza kırım aracı olarak bir diğerini de cenaze yıkama aracı olarak kullanacağız" dedi.

Kamyonetin cenaze yıkama ve taşıma hizmetinde kullanılacağını ifade eden Başkan Yazıcı, diğer aracın ise itfaiye müdürlüğü bünyesinde kaza kırım aracı olarak kullanılacağını kaydetti.

İtfaiye müdürlüğünde kaza kırım aracı bulunduğunu kaydeden Başkan Yazıcı, "Daha önceki aracımızı değiştirerek yeni aracımızı kaza kırım aracı olarak donatacağız ve acil durumlarda daha hızlı ulaşım sağlanmasını düşünerek kaza kırım aracımızı yeniliyoruz. Ayrıca cenaze yıkama aracımızı da yeniliyoruz. Almış olduğumuz yeni kamyonetimizi cenaze yıkama aracı olarak donatacağız ve hem cenaze hem de itfaiye hizmetlerinde daha kaliteli araçlarla hizmetimize devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber