'Turunç Gençliği' toplandı

Turunç Gençliği ve Toplumu Kalkındırma Derneği Başkanı Nihal Yelda Seçkin, dernek olarak kadın ve gençler ile birlikte dezavantajlı gruplara katkı sunma noktasında çalıştıklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turunç Gençliği ve Toplumu Kalkındırma Derneği'nce Yelken Kulüp'te düzenlenen; 'Dayanışma Gecesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Geceye katılanlar arasında; Ak Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan'ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi yer aldı. Burada konuşan Dernek Başkanı Nihal Yelda Seçkin, söz konusu etkinliği düzenlemekteki amaçlarının; derneğin daha verimli çalışmasının yanında dernek üyelerinin birbiriyle tanışıp kaynaşması olduğunu vurguladı. Seçkin, "Derneğimiz, Adana'daki kadın ve gençler ile birlikte dezavantajlı guruplara fayda sağlanın çaba ve gayreti içinde. Bu konuda daha önce bir takım projelerde yer almış ve almaya devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse de, Adana'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile sürekli irtibat halinde oldukları gibi onlarla ortak hareket ettiklerini, bu kurumlardan birinin de Turunç Gençliği ve Toplumu Kalkındırma Derneği olduğunu anlattı. Karaköse, "Buralarda yapılacak olan fikir alış-verişi vesilesiyle Adanamıza katkı sağlayacak projeler üretmek istiyoruz. Onun için bu ortamları ve buna benzer buluşmaları önemsiyoruz. Turunç Gençliği Derneği Başkanı Nihal Yelda Seçkin'e bu organizesi ve bizleri bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum" ifadesini kulandı.

Konuşmaların ardından eğlence programına geçilirken, etkinlik gece geç saatlerde sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber