Bakan Yıldırım: Ülkemizi, doğu ile batıyı birleştireceğiz

Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesinin iftar yemeğine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada terör örgütünün şantiyeler bastığını işçileri tehdit ettiğini ama bunlara fırsat vermeden yatırımlara devam ederek ülkenin doğusu ile batısını birleştireceklerini ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 22:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına katıldı. Bakan Yıldırım, iftar yemeğinde hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, ülkenin her yerine havaalanı yaptıklarını belirterek, ?İstiyoruz ki İstanbul'da ne varsa Hakkâri'de de o olsun. İnterneti ile, bölünmüş yolları ile, havaalanları, hastaneleri ile, okulları, toplu konutları ile insanımızın yaşam kalitesini arttıracak, hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmeti her yere, bu ülkenin ay yıldızlı bayrağının dalgalandığı her vatan toprağına eksiksiz götürmemiz lazım. Bunu başardığımız anda evvel Allah ülkemiz bu terör belasından da kurtulacak." dedi.

Yıldırım, "Biz Bingöl havaalanını bir an önce bitirelim diye uğraşırken, teröristler şantiyeleri basıyor, makineleri yakıyor, işçileri tehdit ediyor, silah çekiyor. Niye yapıyorlar bunu? Aman oraya havaalanı yapılmasın, oralar gelişmesin, oralarda yoksulluk, yoksunluk devam etsin, biz de bunu sömürmeye devam edelim. Kurduğumuz o kirli tezgâhı işletmeye devam edelim... Yağma yok. Ülkemizi, doğu ile batıyı birleştireceğiz. İnsanlarımız nasıl bu ülkede bin yıldan beri kardeşçe yaşıyorsa bundan sonra da fitne tohumlarını, ayrılık tohumlarını eken bu mihraklara geçit vermeyeceğiz. Bunu birlikte başaracağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber