Eğitimciler, üniversite adaylarına tercih rehberliği yapacak

Malatya Eğitimciler Derneği (MEDER) kent merkezi ve alışveriş merkezinde kurulacak ofislerle tercih yapacak üniversite adaylarına rehberlik edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEDER Başkanı Uğur Akarsu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, üniversite adaylarına tercihler, gidecekleri üniversite ve kentlerin imkanları hakkında bilgi vererek, yardımcı olacaklarını belirtti. Kent merkezinde ve Malatya Park AVM'de kurulu ofislerde öğrencilere hizmet vereceklerini ifade eden Akarsu, şöyle devam etti: ?Dernek olarak, dernek merkezimiz (İnönü Caddesi) ile Malatya Park Alışveriş Merkezi'nde uzman öğretmenlerimizle birlikte tercih rehberliği yapacağız. Tüm öğrencilerimizi belirttiğim iki merkeze bekliyor, sonuçların kendileri açısından en güzel şekilde neticelenmesini temenni ediyorum.?

Geçtiğimiz yıl aynı çalışmanın Soykan Parkı'nda yapıldığını anlatan Akarsu, ?Bu yıl da inşallah öğrencilerimize bir katkımız olur. Öğrencilerimiz ofislerimize gelerek veya 324 19 23 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber