Orman fakülteliler iftarda buluştu

Orman Fakülteleri Mezunları Derneği(ORFAMDER)'nin 29 yıldır geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yılda çok sayıda davetlinin katılımıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Lodumlu'daki Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar programına Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Memur-Sen Genel Sekreteri ve TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Günay Kaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, orman mühendisleri, üniversitelerde görev alan orman fakülteleri mezunları katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan ORFAMDER Genel Başkanı Cemal Balıbey, "Geleneksel ORFAMDER iftar yemeklerini 29 yıldır hep beraber yapıyoruz. İlk yılında 25 ila 30 kişinin katılımıyla tertiplediğimiz bu iftar programı bugün burada bulunan 500 kişinin katılımıyla devam etmektedir. Başkent Ankara'da geleneksel hale getirdiğimiz bu program ile ORFAMDER Ailesinin sizlerle günden güne büyüdüğünü, dostluğun ve kardeşliğin sergilendiği bir dernek olduğunu görmek beni ve derneğimize gönül veren herkesi son derece mutlu etmiştir." dedi.

Memur-Sen Genel Sekreteri ve TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Günay Kaya ise İslam dünyasının en kutsal günlerini yaşadığı Ramazan ayında Arakan ve Suriye'de katliam yapıldığını belirterek, "Bizler böylesine mübarek günlerde dualarımızın geri çevrilmeyeceği umudu ile Allah'tan dünyada Müslümanlara uygulanan bu vahşetin bir önce durmasını, kinden katılaşan kalplerin yumuşamasını, savaşların yerini barışa, düşmanlığın yerini kardeşliğe, dostluğa bırakmasını diliyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber