Mahkemeden kaçan kişiyi polis vurarak durdurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'nin İpsala İlçesinde bir suçtan dolayı hakkında tutuklama kararı çıkan şahıs, mahkemeden kaçtığı sırada polis tarafından vurularak durdurulabildi.

Göçmen kaçakçılığı suçundan yaklaşık 2,5 yıldır Yunanistan'da cezaevinde yatan 34 yaşındaki Tekin C, Yunanistan'da serbest kaldıktan sonra Türkiye'ye teslim edildi.

Gümrük Kapısı'nda İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanan ve başka bir suçtan dolayı yakalaması bulunduğu öğrenilen Tekin C, ekipler tarafından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkemenin tutuklama kararı vermesinin ardından yanındaki polislerle beraber adliyeden çıkan Tekin C, adliye çıkışında polis memurlarını iterek kaçmaya çalıştı. Polis memurlarından kurtulan Tekin C, tüm uyarılara rağmen kaçmaya devam edince, bir polis memuru silahını çıkararak ateş etti. Kalçasından yaralanan Ceviz, polis memurları tarafından gözaltına alındı.

İpsala Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen Tekin C, daha sonra Keşan Devlet Hastanesi'ne oradan da Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

BASINA SÖZLÜ SALDIRIDA BULUNDULAR

Keşan Devlet Hastanesi'nden Edirne'ye sevk edilen Tekin C'in yakınları, sevk sırasında Keşan Devlet Hastanesi bahçesinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına sözlü saldırıda bulunurken, Tekin C ise basın mensuplarına küfürler yağdırdı. Keşan Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan polis ekiplerinin araya girmesiyle olay büyümeden sona erdi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber