Alaiye Resort SPA Hotel'e mükemmellik ödülü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 5 yıldızlı Alaiye Resort SPA Hotel, TripAdvisor sitesinin 2012 yılının tüm kategorilerinde mükemmellik ödülünü ikinci kez aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yer, uyku kalitesi, odalar, temizlik ve hizmet kategorilerinde Trip Advisor sitesinin mükemmellik ödülünü ikinci kez alan 5 yıldızlı Alaiye Resort SPA Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, TripAdvisor sitesinin, ziyaretçileri, seyahat planlamalarını ve mükemmel tatil geçirmelerini sağlayan, dünyanın en büyük seyahat sitesi olduğunu ifade etti.

TripAdvisor'ın, seyahat eden gerçek kişilerden güvenilir tavsiyeler, çok çeşitli seyahat seçenekleri ve planlama özellikleri ile rezervasyon araçlarına doğrudan bağlantılar sunan bir site olduğunu belirten Soylu, böylesine önemli bir yorum sitesinden bu ödülü almanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Daha önce Thomas Cook Mark Of Excellent 2008/2009?Zoveer 2009/2010/2011 ve Trip Advisor 2011 ödüllerinin yanına, bu yıl da TripAdvisor sitesinin mükemmellik ödülünü almanın ayrı bir mutluluğunu yaşadığını dile getiren Soylu, "Bu nedenle işletme müdürüm Mahir Oktay ve ekibini tebrik ediyorum. Kalite ve misafir memnuniyeti odaklı çalışma yolumuzda başarılarımızın kat kat artarak devamını temenni ederim." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber