Teravih çıkışı bomba ihbarı paniğe neden oldu

Bolu şehir merkezinde unutulan içi evrak dolu çanta bomba zannedilince emniyet ekipleri alarma geçti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İhbarın teravih çıkışına denk gelmesi ise paniğe neden oldu. Kısa sürede camiden çıkan halk meraklı gözlerle polis ekiplerinin imha çalışmasını izledi. Şüpheli paketten evrak çıkması ise yüreklere su serpti.

Bolu'da İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesinin kesiştiği mevkide otobüs durağın hemen yanında unutulan paketi gören vatandaşlar durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi. İhbarın yapıldığı saattin teravih çıkışına rastlaması ve paketin bulunduğu mevkiinin Bolu'nun en işlek caddelerinin kesiştiği nokta olması nedeniyle gelen ihbarı değerlendiren terörle mücadele ekipleri ve asayiş şubesine bağlı ekipler kısa sürede olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri alınan güvenlik önlemleri ile şüpheli paketi fünye yardımıyla patlattı. İhbarın yapıldığı saattin teravih saati çıkışına denk gelmesi nedeniyle meraklı kalabalık olan biteni güvenlik çemberinin hemen yanından izledi. Küçük çocukların da kalabalığın içinden polis ekiplerinin çalışmasını izlemesi gözlerden kaçmazken şüpheli paketten evrak çıkması yüreklere su serpti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber