Ayvalık Körfez Dershanesi rekora doymuyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı dershanelerinden Körfez Dershanesi geçtiğimiz günlerde açıklanan 8.Sınıf Seviye Belirleme Sınavları'nda 100 soruda 99 doğru ile Ayvalık 1.sini bünyesinden çıkarmanın haklı gururunu sürerken, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından da bünyesinden şampiyonlar çıkarmayı başardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ağırlık, söz ve dil puanlarında Ayvalık 1. si Körfez Dershanesi öğrencilerinden İhsan Akif Gedikli'nin olduğu öğrenildi. Aynı sınavda sayısal 1'si de yine Körfez Dershanesinden Derya Daşdemir'in olduğu kaydedilirken, elde edilen başarı ile ilgili görüşlerini aldığımız dershane müdürü Ahmet Altınışık, başarıda emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerini yürekten kutlayarak başarılarının tesadüf olmadığının altını çizdi.

Körfez Dershanesi'nin LYS birincisi İhsan Akif Gedikli, başarısında önce ailesinin yanı sıra düzenli ders çalışmanın ve dershanesinin öğretmenlerinin payının çok büyük olduğunu belirtirken, Sayısal birincisi Derya Daşdemir ise; başarısında büyük payı olduğunu söylediği Körfez Dershanesi ile Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenlerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber