Komşusu, kapısını açamayan kadına balkonundan iftariyelik ulaştırdı

Bartın'da bir süredir aç olduğu iddia edilen ve evinin kapısını açamayan yaşlı kadını gören komşusu, temin ettiği iftariyeliği balkona uzattığı bir sopayla kendisine ulaştırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Bartın'ın Tuna Mahallesi'nde yaşayan A.G.'nin (90) ağladığını duyan bir komşusu, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibi, yaşlı kadından kapıyı açmasını istedi. Yaşlılık nedeniyle yürümekte zorlanan A.G., hareket edemediğini söyledi. Olayı gören bir komşu, uzun bir sopaya bağladığı iftarlığı, balkondan yaşlı kadına ulaştırdı.

Balkona iftarlığı uzatan komşu, "Geçen seneden beri burada kalıyor. Bunun yanında birkaç kişi var. Onları tanımıyorum. Bir tane bayan vardı, o gitti. Erkek vardı, onun da kim olduğunu bilmiyorum. Gidiyorlar, geceleri bazen geliyorlar. Herkes gidince teyze kendisi kaldı. Dışarı da çıkamıyor. Kapılar kilitli, içeri de girilmiyor. Dört gündür burada aç susuz kalıyor. Orucumu açtım, burada teyze bu şekilde iken içim rahat etmedi. Bakkaldan birkaç aparatlık malzeme alarak teyzeye uzattım. İnsanlık görevimi yapayım dedim" diye konuştu.

Yapılan araştırmada, eve sürekli yiyecek getiren şahsın aracının plakasından yaşlı kadının yakınlarına ulaşıldı. Yakınlarının olay yerine hemen gelememesi üzerine polis ekipleri tarafından olay yerine çilingir ve itfaiye çağrıldı. Çilingir ve itfaiye ekibi olay yerine gelmeden, torununun patronu olduğunu söyleyen bir şahıs gelerek kapıyı açtı. Eve giriş kapısını da açan şahıs, polislere kapının kilitli olmadığını söyledi.

Eve girerek yaşlı kadınla konuşan polis ekibi, olayın yanlış anlaşılma olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber