Gazeteciler cemiyetine CHP'den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Orhan Sümer, 3 ilçe ve kadın kolları başkanı ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir'i ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Basından sansürün kaldırılışının 104. yıldönümü nedeniyle ziyarete gerçekleştirdiklerini aktaran CHP İl Başkanı Orhan Sümer, Başkanı Cafer Esendemir nezdinde tüm basın mensuplarının bayramını kutladı. Medya kuruluşları ve çalışanlarının özgür olmaları gerektiğini belirten Sümer, AK Parti iktidarında baskıların arttığına dikkat çekti.

Göreve başlayalı henüz bir ay olmadığını ifade eden Sümer, çalışmalarını yerel seçimlere yoğunlaştıracaklarını kaydetti. İlçe, kadın ve gençlik kolları ile koordineli bir çalışma yürüteceklerini, halkın ayağına giderek sorunları kendilerinden dinleyeceklerini kaydeden Sümer, ?Biz ramazan süresince de tüm mahalleleri geziyoruz. Özellikle bu kutsal ayda her kesimi ziyaret ediyoruz. Amacımız önce yerel iktidar. Adana'da tüm belediyeleri almak istiyoruz.? şeklinde konuştu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yeni göreve başlayan CHP il ve ilçe başkanlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. ÇGC Başkanı Esendemir, medyanın özgür olmadığını, bu nedenle de basın bayramını kutlamadıklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber