Yakutiye Belediyesi asfaltlamada dikkatli davranıyor

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle onlarca yolda yama çalışması yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaz mevsiminde belediyeler asfalt, yama çalışmalarına hız verdi. Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 13 Nisan- 20 Temmuz arasında ilçe sınırları içerisinde 43 bin metrekare yolda asfaltlama çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 43 bin metrekare alana yaklaşık 10 ton sıcak karışım attı. Belediye ayrıca alt yapı çalışmalarıyla hasar gören çok sayıdaki yolda asfaltta yama çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, geçen yıl ciddi bir asfaltlama çalışması yapmalarına rağmen bazı teknik nedenlerden dolayı resmi kurumlarca asfaltlanan yollarda kazı çalışması yapıldığına dikkat çekti. Fen İşleri yetkilileri, "2011 çalışma sezonunda ciddi anlamda asfalt çalışması yapıldı. Ancak bunların bir bölümü çeşitli kurumların çalışmaları nedeniyle bozuldu. Bu yıl ESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları var. Bu nedenle birçok bölgede yama uygulamasına gidildi. Bu çalışmaların olmayacağı bölgelerde ise asfalt çalışması yapıldı. Çalışma takvimimiz devam ediyor. Asfalt çalışmalarımız ekim başlarına kadar devam edecek.? dedi.

Belediye ekipleri Terminal Mahallesi, Otel Oral çevresi, meteoroloji müdürlüğünün de yer aldığı 9 sokakta asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber