Uludere'de yapılan okulların inşaat çalışmaları devam ediyor

Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı'nın katkılarıyla Uludere'ye bağlı Yemişli ve Şenoba'da inşa edilen 4 derslikli okulların yapımı devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Yemişli köyü ve Şenoba beldesinde Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Osman Nuri Bakırcı tarafından yaptırılan 4 derslikli okulların yapımına devam ediliyor. Bakırcı, ?Osmanlı İnşaat Yapı, İstanbul'da yaptığı bir çok projeyle beraber Erzurum, Kars, Trabzon, Giresun, Artvin, Van, Mardin ve Iğdır'da yirminin üzerinde sosyal sorumluluk projelerine imza atarak Anadolu'daki insana olan yatırım sürecini başarıyla yürütüyor.? dedi.

Sosyal sorumluk projelerine Şırnak Uludere'de devam eden Osmanlı İnşaat Yapı'nın eğitime desteğini sürdüreceğini söyleyen Başkan Osman Nuri Bakırcı, ?En önemli yatırımın insana olan yatırım olduğu düşüncesinden yola çıkarak, Anadolu'nun çeşitli yerlerinde yaptığımız sosyal sorumluk projeleriyle Türkiye'nin diğer bölgelerindeki refahın artmasında üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Bu projeler kapsamında Türkiye'nin son 10 yılda kazandığı istikrarla birlikte Şırnak halkına yeni ve çağdaş bir yaşamın kapısını aralayacak birçok projeye imza atacağız. Bu projeler kapsamında Şırnak Uludere ilçesinde de 2 ilköğretim okulunun inşaatını başlatmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Osmanlı İnşaat Yapı çalışanlarıyla, müşterileriyle büyük bir ailedir, başarılarımızın tamamında bu büyük ailenin başarısıdır.? diye konuştu.

Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, katkılarından dolayı Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı'ya şükranlarını sundu. Uludere'de yapılan 4 derslikli okulların temel inşaatı 8 derslikli okullara uygun olarak yapılıyor. Önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilecek olan okulların kaba inşaatı bitmiş durumda.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber