Zile'de altyapı çalışması sırasında bozulan yollar onarılıyor

Tokatın Zile ilçesinde artan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamir ediliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇEDAŞ'ın Zile'in dört mahallesinde elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmaları nedeniyle, bozulan yollar, belediye ekipleri tarafından yama ve parke ile onarılıyor. Ayrı bütçelere sahip kurumların farklı yerlerde yaptığı çalışmalar, belediye ekiplerinin çalışmalarını zorlaştırıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Zile Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Kocaman, "ÇEDAŞ, 2012 yılı içerinde ilçemizin 4 mahallesinde başlatmış olduğu elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, Fen İşleri ekiplerimiz yama ve parke ile onarıyor. Şu anda Zile'de ÇEDAŞ ve doğalgaz ekiplerinin yoğun bir şekilde altyapı çalışması var. Bu çalışmalar yapılırken yollarımız doğal olarak bozuluyor. Bizde belediye ekipleri olarak bozulan yollarımızı var gücümüzle tamir ediyoruz. Bu kuruluşlar çalışmalarını tamamen bitirip çekildikten sonra tüm yollarda genel bir asfaltlama çalışması yapacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber