Meyve suyu kutusunda eroin sevkıyatı polise takıldı

Muş'ta bir yolcu otobüsünde yapılan aramada meyve suyu kutularının içerisinde gizlenmiş vaziyette 7,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu madde üreten, satan, aracılık eden, nakleden, uyuşturucu madde kullanılmasını kolaylaştıran suç şebekelerine ve şahıslara yönelik girişilen ve etkin bir şekilde yürütülen mücadeleler neticesinde, Muş-Bitlis karayolu üzerinde bir yolcu otobüsünde arama yapıldı. Yolcu otobüsünde yolculuk yapan N.D. ve H.K. isimli şahısların valizlerinde yapılan aramalarda meyve suyu kutuları içerisinde ve valizlerin taban kısımlarına gizlenmiş vaziyette 2 kilo 216 gram toz esrar ve 5 kilo 312 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan N.D ve H.K. çıkartıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulduğunun belirtildiği açıklamada; ?İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir? denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber