Asarlık'ta su kesintisi tepkiye neden oldu

İzmir'in Menemen ilçesi Asarlık beldesinde yaklaşık 1 aydır yaşanan su kesintileri nedeniyle tepki gösteren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin su sorununa bir an önce çözüm bulmasını istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asarlık Beldesi Irmak Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar su kesintileri nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Son bir aydır 3-4 günde sadece 1-2 saat suların verildiğini onun dışında suların devamlı kesik olduğunu ifade eden mahalle sakinlerinden Kenan Evren, "Bir aydır ciddi susuzluk yaşıyoruz. Tam da mübarek ramazan ayında sularımızı kesiyorlar. Belediyenin bu sorunu bir an önce çözmesini istiyoruz" dedi. Mahalle sakinlerinden İsa Geldi de duruma tepki göstererek, "Asarlık'ta sadece bizim mahallemizin suyu kesik. Ramazan ayında susuz kalmak çoluk çocuk tüm aileleri perişan etti" dedi.

Mahalle sakinlerinden Şevket Yıldız da son bir aydır 3 veya 4 günde bir 1-2 saat suların verildiğini onun dışında suların devamlı kesik olduğunu ifade ederek, "Doğru dürüst banyo bile yapamaz hale geldik. Belediye bu işi bir an önce halletmeli" diye konuştu.

Abdullah Evren, Kerem Bayraktar, Issuzu Yılmaz da Ramazan ayında suların kesilmesinin kendilerini son derece olumsuz yönde etkilediğini belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber