OMÜ Öğrenci Konseyi'nden Demirtaş'a teşekkür ziyareti

19 Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Öğrenci Konseyi, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülke geleceğinin gençlerin ellerinde olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, kendini yetiştirmiş, eğitimli, donanımlı başarılı gençlerin önünün her yerde açılması gerektiğini ifade ederek, gençlere olan düşkünlüğünü anlattı.

19 Mayıs Üniversitesi öğrenci konseyi Başkanı Suat Ortahisar başkanlığındaki ziyarette, öğrenci konseyinin İlkadım ilçesinde gerçekleştirmek istedikleri projeler ve hedefleri hakkında Başkan Demirtaş'a bilgi verdi

Öğrenci konseyi Başkanı Suat Ortahisar, "İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın üniversitemizde yapacağımız etkinliklerde her türlü yardım sözünün vermesi bizleri mutlu etti. Belediye Başkanı Demirtaş'ın bizleri anlaması yapılacak olan etkinliklerde bizlerin elini güçlendirdi. Başkan Demirtaş'a bizlere verdiği destekten ötürü Öğrenci konseyi adına teşekkür ederim." dedi.

DEMİRTAŞ ÜLKEMİZ GENÇLERİMİZE EMANETTİR

19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci konseyinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Ülkemizin yarınları bu temiz yüzlü ve pırıl pırıl gençlerimize emanettir. Ben planlı, programlı, zeki ve hedefleri olan böylesi gençleri görünce gelecek için daha umutlu oluyorum. İlkadım Belediyesi olarak, Üniversite öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli kültürel, sosyal faaliyetler ve proje çalışmaları içinde gençlerimizin her zaman yanında olacağız." diye konuştu.

Ziyaret sonrası Öğrenci Konseyi Başkanı Suat Ortahisar, Başkan Demirtaş'a üniversitemizde gerçekleştirmiş olduğu öğrencilere yönelik ücretsiz çorba ekmek dağıtımı için teşekkür plaketi takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber