İstanbul'dan getirdikleri sahte paralarla yakalandılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, İstanbul'dan getirdikleri sahte paraları piyasaya sürmek isteyen 2 kişi yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Piyasaya sahte para sürmek istediği iddia edilen iki kişinin İstanbul'dan gemiyle Mudanya Güzelyalı'ya geldiğini belirleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, otomobile binen Uğur S. (29) ile İmdat A.'yı(42) yakaladı. Otomobilde yapılan aramalarda ise paspasların altında ve koltuk aralarında 30 adet 100 liralık sahte banknot ele geçirdi. Zanlılar emniyete götürülürken otomobilde bir adet de ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan zanlıların, komisyon karşılığında aldıkları sahte paraları Bursa'da piyasaya sürmek istedikleri öğrenildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan iki zanlı, adliyeye sevkedildi. Zanlılardan İmdat A.'nın otelcilik yaptığı, Uğur S.'nin de kahvehane işletmeciliği yaptığı belirtildi.

SON BİR HAFTADA SAHTE PARACI 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından 21-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen sahte para operasyonlarında toplam 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonlarda 70 adet 100 liralık, 48 adet 200 liralık, 10 tane de 20 liralık sahte banknot ele geçirildi. Emniyette sorgulaması tamamlanan 10 zanlıdan 7'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber