Simav'da kaybolan alzheimer hastası yaşlı kadın aranıyor

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Akdağ beldesi Kınık Mahallesinde dün gece yarısı saat 23.00 de teravih namazı kılmak maksadıyla komşularına gidiyorum diye çıktığı evine bir daha dönmeyen Alzheimer hastası yaşlı kadını aranıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Akdağ beldesi Kınık Mahallesinde dün gece yarısı saat 23.00 de teravih namazı kılmak maksadıyla komşularına gidiyorum diye çıktığı evine bir daha dönmeyen Alzheimer hastası yaşlı kadını bulmak için jandarma ekipleri ve köylülerin başlattığı arama çalışmalarından bir sonuç alınamaması moralleri bozdu.

Kınık Mahalle Muhtarı Kasım Aygün iki çocuk annesi 69 yaşındaki Zehra Köz'ü bulmak için gün boyu yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamaması üzerine Eskişehir ve Kütahya'dan Arama ve Kurtarma Derneği AKUT'tan yardım talebinde bulunduklarını ve ekibi dört gözle beklediklerini söyledi.

Yaşlı kadının eşi Mustafa Köz, ?Simav Jandarma Birlikleri ve köylüler eşimin bulunması için bu gün adeta seferber olduk. Aramadığımız yer kalmadı. Şüphelendiğimiz her yere bakıldı. Eşimin Alzheimer hastası olması beni ve çocuklarımızı endişelendiriyor. Mübarek günde başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Arama çalışmalarına katılan Simav Jandarma Birliklerimize ve köy halkına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah buluruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber