Aral Fen'den tercih rehberliği

Kastamonu Özel Aral-Fen Dershanesi Rehberlik Servisi, Barutçuoğlu AVM'de kurduğu stant ile SBS ve LYS sınavına giren bütün öğrencilerin tercih işlemlerine rehberlik ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabah 10.00'da alış veriş merkezinin açılmasıyla beraber başlayan tercih rehberlik işlemleri gün boyu devam ediyor. Günde yaklaşık 30-40 öğrencinin tercihleri Aral-Fen Dershanesi rehberlik uzanmalarının yardımıyla gerçekleştiriliyor.

"Bu işi zevkle yapıyoruz. Bir öğrencinin geleceğine ışık tutabilmek bizim işimiz. Bu işi severek yapıyoruz. Çünkü gelecek gençlerimizindir. Onların başarısı ve mutlulukları da bizim mutluluğumuzdur." ifadesini kullanan Aral-Fen Dershanesi Rehberlik Servisi öğretmenleri, her öğrencinin Aral-Fen Dershanesi'nden ücretsiz olarak tercih rehberlik hizmeti alabileceğini söyledi.

Öğrencilerin, sınav sonuçları kadar tercihlerinin de önemli olduğunu ifade eden Aral-Fen Dershanesi Rehberlik Servisi, 23 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında tercih yapmak isteyen tüm öğrencilere, Kastamonu Aral-Fen Dershanesi'nde üniversiteye gitmek için tercih yapacak tüm adaylara Tercih Rehberlik hizmeti verildiğini belirtti. Doğru tercih için mutlaka bir rehberlik uzmanından yardım alınması gerektiğini vurgulayan Aral-Fen Dershanesi öğretmenleri, amaçlarının öğrenci ve velilerine yerinde tercih rehberlik konusunda yardımcı olmak olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber