Ünlü sanatçılar Adana'yı tanıtacak

Adanalı ünlü sanatçı Murat Göğebakan, Adana'nın tanıtımı için İstanbul'da yaşayan sanatçıları harekete geçireceği sözü verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir? ve ?Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda? etkinliğinde sahne alan ünlü sanatçı Murat Göğebakan, konser sonrası Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'la biraraya geldi.

Adana'nın potansiyelini ünlü sanatçıya anlatan Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ?Çukurova'da Doğa ve Tarih? kitabını hediye etti, tanıtım için destek istedi.

Adana'nın tanıtımı için gönüllü çalışacağını ifade eden ünlü sanatçı Göğebakan, ?Adana'dan yetişip İstanbul'da yaşayan sanatçı arkadaşlarımla temasa geçeceğim. Öncelikle Murat Kekilli, Feridun Düzağaç, Haluk Levent ve diğer arkadaşlarımla ve sanatçı ağabeylerimle görüşeceğim. Adana'nın tanıtımı için her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi istiyorum.? şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Göğebakan'a teşekkür ederek, ?Belediye olarak Adana'nın tanıtımı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Birlikte projeler üretelim, Adana'yı dünyaya tanıtalım.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber