Meteoroloji'den 3 ile kuvvetli yağış uyarısı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'nın Çamlıdere, Kızılcahamam, Çubuk ve Akyurt ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamada, Ankara radarından alınan son görüntülere göre; Ankara'nın Çamlıdere, Kızılcahamam, Çubuk ve Akyurt ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiği, kısa süreli kuvvetli yağış anında kuvvetli rüzgar da olabileceği kaydedildi. Açıklamada ani sel, su baskını, sel gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması istendi.

Kastamonu ve Sinop'ta kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'nun Araç, İhsangazi, Tosya ve Taşköprü ile Sinop'un Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde kısa süreli kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Samsun radarından alınan son görüntülere göre; Kastamonu'nun Araç, İhsangazi, Tosya ve Taşköprü ile Sinop'un Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde kısa süreli kuvvetli yağış beklendiği ifade edilerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması istendi. Açıklamada, gök gürültülü sağanak yağış sonrasında ani sel, su baskını ve sel oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber