Yakalanmaktan korkmadı, düşmanlarından korktu

"Beni sağ salim cezaevine götürün"

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet ÜNSAL / MANİSA

Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 4 yıldan bu yana, "Kasten adam öldürmek" suçundan aranan Ahmet Z. (26) Manisa'da arkadaşı ile birlikte kaçak sigara satışı yaparken yakalandı. Bugüne kadar kullandığı çeşitli sahte kimliklerle polisi atlatan zanlı, "Hasımlarım beni arıyor, bulduklarında her an öldürebilirler. Beni sıkı koruyun, sağ salim cezaevine teslim edin" dedi. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Ahmet Z. için hastane bahçesinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

SAHTE KİMLİK VERİNCE

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Topçu Asım Mahallesi 3515 Sokak'ta kaçak sigara satan Sami Z.'ye yönelik başlattığı çalışma sırasında Sami Z.'nin yanında Ahmet Z. de bulunuyordu. Sami Z.'nin kimliğini soran polis, yanındaki Ahmet Z.'nin de kimliğini sordu. Ahmet Z. arandığını bildiği için polise sahte kimlik verdi, ancak yapılan GBT sorgulamasında şahsın kimliğinin sahte olduğu anlaşıldı.

Araştırmalarını derinleştiren Manisa polisi Ahmet Z.'nin 2008 yılında Diyarbakır'da cinayete karıştıktan sonra kayıplara karıştığını ve Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 4 yıldır arandığını belirledi. Gözaltına alınan iki kişiden Sami Z., Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Cinayet şüphelisi Ahmet Z. ise, polise "Hasımlarım beni arıyor, bulduklarında her an öldürebilirler. Beni sıkı koruyun, sağ salim cezaevine teslim edin" dedi. Sağlık kontrolü için geniş güvenlik önlemleri altında Manisa Devlet Hastanesi'ne götürülen Ahmet Z. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber