Etimesgut'ta kaldırımlar renkleniyor

Etimesgut Belediyesi, Eryaman bölgesinde 4 ayrı noktada, kaldırım çalışması yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

20-25 yıllık yıpranan kaldırımların yerine renkli kaldırımlar geliyor.

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki bordür ve tretuvar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 30 Ağustos, Alsancak, Kazım Karabekir ve İstasyon Mahallerinin ardından Etiler Mahallesi'nin kaldırımlarını yenileyen ekipler, Erler Mahallesi'nin büyük bir bölümünü tamamladı. 4 ayrı ekip ise Eryaman mahallelerindeki kaldırımları yapıyor.

Toplu konutlardan oluşan Eryaman bölgesi yıllar sonra renkli modern kaldırımlarla tanışıyor. 20-25 yıl önce yapılan beton kaldırımlar işlevini büyük ölçüde yitirirken, bozulmalar nedeniyle yayaların yürümesinde sıkıntılar oluşturuyordu. Etimesgut Belediyesi, bu bölgede 4 ayrı noktada kaldırım çalışması başlattı. Ekipler, beton kaldırımları sökerek, yerine renkli bordür ve tretuvar döşüyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, her alanda verimli bir yaz dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bir yanda 6 büyük yatırımımızın inşaatı devam ediyor. Diğer yanda kaldırımlarımızı yeniliyoruz, yollarımızı yapıyoruz. Kültürel sanatsal ve sosyal birçok proje gerçekleştiriyoruz." dedi. Yatırım ve hizmetleri gerçekleştirirken, halkın isteklerini ve mahallerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını vurgulayan Demirel, hedeflerinin Etimesgut'u her yönüyle daha modern daha yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber