TBMM komisyonunun yarışmasında Arzum, Manisa'nın gururu oldu

TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında ödüle layık görülen Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi öğrencisi Arzum Baştürk, Manisa'nın gururu oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Komisyon tarafından gönderilen dizüstü bilgisayar, Baştürk'e İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy tarafından verildi.

Altınsoy, "Bilgi Toplumunda İnternetin Rolü" konulu kompozisyon yarışmasının, bilgi toplumu olma yolunda bilişim sektöründeki gelişmelerle internet kullanımının başta çocuklar, gençler ve aile yapısı üzerindeki sosyal etkilerinin araştırılması amacı ile kurulan TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu tarafından düzenlendiğini söyledi. Yarışmanın Milli Eğitim Bakanlığı'nın organizasyonunda ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıf ile ortaöğretim 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildiğini bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, Manisa'yı temsilen katılan öğrenciler arasındaki Arzum Baştürk'ün, "Fantastik Bulmacanın Gizli Esrarı" konulu kompozisyonuyla ödüle layık görüldüğünü kaydetti. Baştürk'ün, bu başarısıyla ailesine, okuluna, Alaşehir'e ve Manisa'ya büyük bir gurur yaşattığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber