KALİDA'dan köylere örnek iftar

Kahramanmaraş Lider İş Adamları Derneği (KALİDA), Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi aracılığı ile bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KALİDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gemci, Piri Reis Mahallesi'nde verilen iftar yemeğinde herkesin mütevazi sofralardan nasiplenmesi gerektiğini ve bunun için de Ramazan'ın iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi, Ramazan boyunca her gün 10 mahallede iftar yemeği veriyor. Dernek, bunun yanı sıra bu sene bir ilke imza atarak gerek kardeşliklerin pekişmesi gerekse husumetlerin sona erdirilmesi amacıyla 15 köyde de iftar çadırı açtı. Açılan iftar çadırlarında her gün bin 500 kişiye yemek veriliyor.

KALİDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gemci, iftar yemeğinde herkesin mütevazi sofralardan nasiplenmesi gerektiğini ve bunun için Ramazan'ın iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Gemci, "Birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan'da üye iş adamlarımızla beraber halkımızın iftar sevincine ortak olmak istedik. Bunun için de bugün Piri Reis mahallemizdeyiz.? dedi.

Kimse Yok Mu Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Timurbanga ise maddi durumu iyi olan insanların nefisleri adına mutlaka iftar çadırlarını aileleri ile birlikte ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı. Hedeflerinin her yıl verilen hizmetlerden daha iyisini yapmak olduğunu ifade eden Timurbanga, bu sene iftar için hemen her gün bir sivil toplumun veya kurumun sponsor olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber