Keşan 10. Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali Satranç Turnuvası devam ediyor

10. Uluslar arası Keşan Kültür ve Turizm Festivali Satranç Turnuvası devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turnuva Koordinatörü Rafet Gülmez, yaptığı açıklamada, 28 Temmuz Cumartesi günü start alan turnuvanın İzmir, İstanbul ve Çanakkale ile birlikte Türkiye'deki en önemli 4 turnuvadan biri olduğunu belirtti.

9 turun gerçekleştirileceği turnuvada şimdiye kadar 6 turun tamamlandığına işaret eden Gülmez, ?Diğer illerdeki turnuva birçok kurumun desteğiyle ve büyük bütçelerle gerçekleşiyor. Keşan'da ise bu turnuva sadece Keşan Belediyesi'nin desteği ve özverisi ile gerçekleşiyor." diyerek, şöyle konuştu:

"Bu nedenle satranç turnuvalarına yıllardan beri destek veren Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a da teşekkür ediyoruz. 204 sporcunun katıldığı turnuvaya Keşan'dan da toplam 38 satrançcı iştirak etti. Turnuvada ayrıca 2 Grand Master, 8 İnternational Master, 3 Fide Master ve 1 Conditide Master ünvanlı satrançılar bulunuyor.?

Gülmez ayrıca, turnuvadaki 10 müsabakanın www.kesanopen.com sitesindeki canlı yayın linkinden yayınlandığını ve dileyen satrançseverlerin diledikleri masaların müsabakalarını buradan canlı olarak izleyebileceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber