Şehit astsubayın baba evinde yas var!

DİYARBAKIR'in Lice İlçesinde güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünver'in (28) Mersin'in Silifke İlçesindeki baba evine ateş düştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lice'de, Diyarbakır-Bingöl karayolu Kayacık yol ayrımında güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünver'in (28) acı haberini Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Arkum beldesindeki babası Durmuş Ünver ve annesi Meryem Ünver ile yakınlarına, Garnizon Komutanı Personel Yarbay İbrahim Alan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan ve Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu verdi.

Ahmet Ünver'in acı haberini alan aile ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşları döken şehidin halası Emine Türer, ?Vatan sağ olsun ama buna bir dur olsun. Duysun bu başbakan duysun, duysun bu vatan duysun, kuzularım. Kahrolsun PKK? derken ailenin bir yakını ise ?Hep bizim yavrularımız gidiyor, niye bir milletvekilinin oğlu şehit olmuyor niye, nerede bir köylü yavrusu varsa şehit oluyor, milletvekilinin yavrusunun biri ölse her şeye dur derler? diye feryat etti.

Şehidin acılı annesi Meryem Ünver ise ?O PKK'nın karşısında dimdik durmam lazım. Benim yavrum dik dur anne derdi hep bana? diye gözyaşı döktü.

Bu arada Şehit Ahmet Ünver'in Emsal Gökmen ile 1 ay önce nişanlandığı ve Nisan 2013'de evleneceği öğrenildi. Şehidin ise yarın öğle namazından düzenlenecek törenin ardından Silifke Asri mezarlığındaki şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber