Kepez'de yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç 400 kişiye hizmet verildi

Kepez Belediyesi'nin ?Evde Sağlık' projesi kapsamında kimsesiz ve bakıma muhtaç 400'ye yakın yaşlıya sağlık ve bakım hizmeti verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kepez Belediyesi'nin ?Evde Sağlık' projesi ile evde bakıma ihtiyaç duyan 65 yaş üstü yaşlılara, sağlık ve bakım hizmeti sunuluyor. Geçtiğimiz Haziran ayında başlayan proje kapsamında bugüne kadar sağlık sorunları nedeniyle evinden çıkamayan, bakacak kimsesi olmayan 400'ye yakın yaşlıya tedavi ve bakım hizmeti verildiği kaydedildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği projede, doktor, acil tıp teknisyeni, hastabakıcı, hemşire, sosyal hizmet uzmanı, fizyoterapist, diyetisyen ve psikologdan oluşan 36 kişilik sağlık ekibi ve 1 acil müdahale ambulansı,1 hasta nakil ambulansı ve 2 sosyal destek aracının görev yaptığı, gelen çağrılara hızlı bir şekilde ulaşmak amacıyla iki ambulansın 24 saat nöbette olduğu bildirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, projenin Antalya'da bir ilk olduğunu ifade etti.

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, www.kepezdeevinizdesaglik .com adresinden bilgi alabilecekleri ve 316 07 08 numaralı telefona başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber