Turistlerin korkulu rüyası jandarmaya takıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ula'nın turistik beldesi Akyaka'dan gelen hırsızlık şikâyetlerini değerlendirmek için yaptığı çalışmada turistik beldede evlene dadanan zanlıyı balkondan içeri girerken suçüstü yakaladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Akyaka beldesindeki yazlıklardan 4 gün içinde hırsızlık yapıldığı şikâyetlerinin artması üzerine Ula İlçe Jandarma ekipleri tarafından sivil ekip oluşturuldu. Sivil ekip geceleri belde içerisinde araç ve yaya olarak denetim yaptı. Yapılan denetimler sonrası Temmuz ayının son günü gece saat 00:45 sıralarında Cahit Güneyman Caddesi üzerinde bulunan bir evin balkon penceresinden girmeye çalışan K.K. (45) isimli şahıs Jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Olay Yeri İnceleme Timlerince yapılan parmak izi incelemesinde, K.K. isimli şahsın, daha önce de 27 ve 31 Temmuz 2012 tarihlerinde Akyaka Beldesinde iki ayrı hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu tespit edilmiştir.

Yakalanan şahsın yapılan üst aramasında, hırsızlık amacıyla kullandığı değerlendirilen iki adet tornavida, üç adet el feneri ve bir adet cam kesme elması bulundu. Şahsın evinde yapılan aramada ise belirtilen hırsızlık olaylarında çalınmış olduğu anlaşılan cep telefonu ile birlikte fotoğraf makinasının yanı sıra çok sayıda el dokuması halı, kilim gibi eşyalar ile birlikte antika değeri olduğu anlaşılan çok sayıda metal obje ve takı malzemeleri ele geçirildi.

Geçmiş dönemde çoğunluğu hırsızlıktan olmak üzere toplam(55) adet suç kaydı bulunan K.K.'nın, ayrıca kontrollerden kurtulmak için üzerinde taşıdığı Ömer Ok adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Şüpheli K.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber