Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi yeni binasına taşındı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde kendine binası olmadığı için Çubuk Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim veren Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi yeni binasına taşındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi'nin eğitim ve öğretime 2008 yılında kendine ait binası olmadığı için Çubuk Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi'nde başladığını söyleyen Okul Müdürü Fevzi Maman, okulun hayırsever işadamı Hasan Bostan tarafından yaptırılan 24 derslikli yeni binaya taşındığını ve bundan sonra Meliha Hasan Bostan Çubuk Anadolu Öğretmen Lisesi olarak eğitim vereceğini belirtti. Fevzi Maman, "Fatih Projesi'nin uygulanmaya başlandığı okulumuz tam donanımlı teknolojik, etkileşimli sınıflarla eğitime başlayacaktır. Ayrıca fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, bilişim teknolojileri sınıfı, konferans salonu, basketbol sahası ve kütüphanesi ile tam donanımlı olarak geleceğimizin teminatı yavrularımıza hizmet verecek." dedi.

Okulun ilk mezunlarını bu yıl verdiğini anlatan Fevzi Maman, buna rağmen okulun iyi bir başarı yakaladığını belirterek, "Öğrencilerimiz kendilerinden beklenen başarıyı göstererek 2012 LYS'de Türkiye genelinde önemli dereceler kazanmıştır. Dil sınıfı öğrencilerinden Merve Güven, yabancı dil sınavında Türkiye 26.'sı, Serdar Soyer Türkiye 72.'si, Beyza Yıldız Türkiye 189.'su, Hasan Şerif Baltacı Türkiye 208.'si, Merve Yıldırım Türkiye 209.'su ve Türkçe Matematik sınıfından Rıza Yüksel TM2 puan türünde de Türkiye 392.'su olarak ilçemizi gururlandırdı." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber